Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα λάβετε έναν εκπτωτικό κωδικό που θα σας αποστελεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στην συνέχεια με την επίδειξη του κωδικού (είτε τυπώνοντας τον ή επιδεικνύοντάς τον με το κινητό σας έως και 29 / 12 / 2016 μπορείτε να τα παραγγείλετε με οποιονδήποτε από τους ακόλουθους τρόπους:

 1. Με απευθείας παραλαβή από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ΕΤΥΤ ΑΕ, Εθνικής Αντιστάσεως 134, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα, τηλέφωνο 210 67 41 363.
 2. Με τηλεφωνική παραγγελία στο 210 67 41 363, για να σας αποσταλούν όπου κι αν βρίσκεστε εντός Ελλάδος, με αντικαταβολή ή κατάθεση του ποσού στις συνεργαζόμενες τράπεζες.(κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς)
 3. Με παραλαβή από τα πιο κάτω καταστήματα σε όλη την Ελλάδα:
 4. Media Markt
  Electronet
  Expert
  Mega Euronics
  Netsales
  Sound Gallery
  ΩΔΕΣ
  Πετρόπουλος
  Ηχοδομή
  AudioShow
  ArtSound

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τον κωδικό έως και 29 / 12 / 2016 και ώρα 15.00μμ.

Ο εκπτωτικός κωδικός αφορά έκπτωση 200€ που αντιστοιχεί σε κάθε ένα από τα δύο (2) πακέτα της προσφοράς (1o πακέτο προσφοράς: ηχεία KEF LS50 – 2ο πακέτο προσφοράς: ΣΕΤ MARANTZ MUSIC LINK SERIES).

Δεν είναι υποχρεωτική η αγορά και των δύο πακέτων της προσφοράς.

* Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη (ΚΤΕΛ πρακτορεία, συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες courier - ταχυμεταφορών κλπ).

* Υποχρεωτικά πεδία
Copyright © 2016 ETYT SA - All rights reserved
ΕΤΥΤ ΑΕ